Витяги з законодавства
Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)
Організація та здійснення державного контролю
Ефективні процедури НАССР
Вимоги санітарного законодавства до закладів освіти
Принципова блок-схема технологічних процесів у закладах громадського харчування
Контроль за процесом приготування заморожених продуктів
Контроль за організацією та якістю харчування учнів
Продукти заборонені для харчування учнів
Санітарно-гігієнічні вимоги до організації харчування учнів презентація
Правила особистої гігієни працівників харчоблоку
Правила миття кухонного обладнання та посуду
Правила приготування дизенфікуючих розчинів для харчоблоку та туалетів
Правила організації харчування в школі
Визначення якості готової продукції
Вимоги до продуктів харчування
Вимоги до збереження тари і продуктів
ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ – ПРАВА БАТЬКІВ (МІН ОСВІТИ)
Організація раціонального харчування