Середа
22.01.2025
08:41
Робота школи
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 20
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Офіційний сайт Коропецької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Марка Каганця
Головна » 2021 » Березень » 17 » Харчування
09:53
Харчування
  • Накази
  • Нормативно - правова база

Витяги з законодавства 

Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів   (НАССР)

Організація та здійснення державного контролю 

Ефективні процедури НАССР 

Вимоги  санітарного законодавства до закладів освіти 

Принципова блок-схема технологічних процесів у закладах громадського харчування

  • Основні правила для працівників харчоблоку

 

Контроль за процесом приготування заморожених продуктів

Контроль за організацією та якістю харчування учнів

Продукти  заборонені для харчування учнів

Санітарно-гігієнічні вимоги до організації харчування учнів     презентація 

Правила особистої гігієни працівників харчоблоку

Правила миття кухонного обладнання та посуду 

Правила приготування дизенфікуючих розчинів для харчоблоку та туалетів 

Правила організації харчування в школі 

Визначення якості готової продукції

Вимоги до продуктів харчування 

Вимоги до збереження тари і продуктів 

  • Меню
  • Інформація для батьків

 

ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ – ПРАВА БАТЬКІВ (МІН ОСВІТИ)

Організація раціонального харчування 

Категорія: Харчування | Переглядів: 169 | Додав: Sonko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 SergRok  
0
<a href=http://zmkshop.ru/>производство металлических экранов</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: